Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@07:37:09 GMT

توضیحاتی در خصوص شرکت ژانومه از ابتدا تا کنون

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۷۶۳۰۳

توضیحاتی در خصوص شرکت ژانومه از ابتدا تا کنون

رپورتاژ تبلیغی/شرکت ژانومه در ۱۶ اکتبر سال ۱۹۲۱ در کشور ژاپن توسط آقای Yosaku Ose تاسیس شد. این فرد ژاپنی با استفاده از یک سیستم قرقره فلزی چرخنده به جای میله سنتی دوخت را پیشنهاد داد . و در سال ۱۹۳۶ ، اولین کارخانه تولید جرخ خیاطی انبوه در ژاپن ،توکیو به سرانجام رسید .

( در فرهنگ ژاپنی نوشته قرقره شبیه به چشم مار است بنابراین نام ژانومه از طراحی نوآورانه این فرد به دنیا آمد ژانوم همچنین نام طرح چتر چشم گاو نر سنتی ژاپنی است ).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژانومه یک مارک شناخته شده جهانی است که در بیش از ۱۰۰ کشور در سراسر جهان گسترش یافته است.
 این شرکت با تلاش مستمر خود سرانجام بعد از ۵۸ سال فعالیت در عرصه چرخ خیاطی موفق به ساخت اولین چرخ خیاطی کامپیوتری جهان در سال ۱۹۷۹ شد، و در سال ۱۹۸۹  توانست رکورد فروش بیشترین چرخ خیاطی از نوع خانگی را از آن خود نماید. ژانومه در سال  ۱۹۹۰ گلدوزی به سبک حرفه ای را به بازارهای داخلی ارائه داد  .و درسال ۱۹۹۰  چرخ خیاطی ژانومه مدل  Mmory craft 8000 اولین چرخ خیاطی  رایانه ای خانگی با عملکرد گلدوزی در جهان معرفی گردید و با این فناوری به رویای تمام کاربران تحقق بخشید و بازاری جدید در چرخ خیاطی با استفاده از سرگرمی ها را گشود .در سال ۲۰۱۱  ژانومه مدلی را منتشر کرد که دارای ویژگی های جدیدی برای علاقه مندان به دوخت روی پارچه های ضخیم میباشد و همچنین امکان اتصال واقعی چرخ خیاطی به کامپیوتر را نیز فراهم نمود و با عرضه قابلیت کوک و زیگزاگهای مختلف و نرم افزاری جدید برای ایجاد بخیه دوخت ، شما را از ایجاد دوخت های  جدید هیجان زده مینماید.در سال ۲۰۲۰ و امروز شاهد پیشرفت متحیر کننده تکنولوژی در شرکت ژانومه با طرح هایی زیبا و جذاب در چرخ خیاطی های صنعتی و خانگی و امکاناتی برای سهولت هر چه بهتر کاربران برای دوخت و دوز های آسان و متنوع میباشیم . این شرکت محصولات دیگری همچون اتوپرس ژانومه را نیز ارائه نموده است و ما در این سایت تلاش کرده ایم تا شما با بهترین قیمت و ضمانتنامه اصل و معتبر نگین طلایی ژانومه این محصولات را با خیال آسوده خریداری نمایید.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رپور چرخ خیاطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۶۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • تجارت جدید اسطوره؛ لیونل مسی در شکل و شمایلی که تا کنون ندیده‌اید! / عکس
  • درگیری شدید بین تظاهرکنندگان و پلیس در فرانسه+ فیلم
  • ترکیب استقلال مقابل تراکتور با دو تغییر مهم
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • بازداشت هزار دانشجوی حامی فلسطین در 25 دانشگاه آمریکا
  • وحیدی: تقسیم «استان تهران» در دست بررسی است
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو